Πάτρα-ΤΩΡΑ:Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ – Αντιδράσεις για τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος,που έχουν ξεκινήσει

10.30 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ ,στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, ενάντια στις διακοπές ρεύματος που έχουν ξεκινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Σήμερα Τρίτη 10 Νοέμβρη στις 10π.μ. οργανώνεται μαζική κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων από σωματεία και οργανώσεις που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά και προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος.

Η φοροεπιδρομή τα χαράτσια η περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και η αύξηση της ανεργίας που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των μνημονίων , της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ Εργαζόμενοι – άνεργοι –συνταξιούχοι, νέοι και νέες, στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία Γεωργίου στις 10:30 π.μ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δώ και 20 ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα συνεργεία που εργάζονται για λογαριασμό της ΔΕΗ στην Πάτρα, οι διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά της περιοχής, σύμφωνα με ενημέρωση από στελέχη της εταιρείας. Σε αυτή τη φάση οι διακοπές ρεύματος, ξεκινούν από καταναλωτές που χρωστούν σημαντικά ποσά προς την εταιρεία και δεν έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικές εκτιμήσεις στην Αχαΐα οι διακοπές ρεύματος ανέρχονται σε περίπου 4.000.

www.thebest.gr