Μυαλό «κουκούτσι»

Ένα περιστατικό που δεν πρέπει να περάσει στα… ψιλά σημειώθηκε στο γήπεδο του Θέρμου το απόγευμα του Σαββάτου και κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ν. Θέρμιου Απόλλωνα με τον ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας. Κάποιος από τους θεατές του αγώνα έριξε το γνωστό σε όλους μας «βαρελότο» εκεί που βρίσκονταν άνθρωποι της ιστοσελίδας olatagoal.gr, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να κινδυνέψει  με πολύ σοβαρό τραυματισμό.
Το πιο αισχρό όλων είναι ότι τους σημάδεψε κι αυτό συνάγεται εύκολα από όσα τους «έσυρε» στη συνέχεια. Δεν φτάνει που το άτομο αυτό έβαλε σε πολύ μεγάλο κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, είχε και να τους πει… από πάνω.
Η αναίδεια και η θρασυδειλία σε όλο τους το μεγαλείο! Αλλά θα ήταν ανώφελο να επικεντρωθεί κανείς σε ένα άτομο με τέτοια νοοτροπία. Χαμένος χρόνος.
Το θέμα είναι   τι έγινε μετά. Απολύτως τίποτα. Αντί αυτό το άτομο να λογοδοτεί για την πράξη του, πήγε (πιθανόν) στο καφενείο για να υπερηφανευτεί για την βλακεία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηλίθιος λειτουργεί μ’ αυτόν τον τρόπο σε γήπεδο και δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία όσο δεν λογοδοτούν τα άτομα αυτού του είδους.   Η ευθύνη, όμως, μεταφέρεται στους υπόλοιπους…
papaioannou