Με «συνταγή» Μακρή ο Παναμβρακικός

Οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα «θορύβησαν» τους ιθύνοντες του Παναμβρακικού  Μπούκας  και ειδικά τον πρόεδρο του,  Μάρκο Φουρλάνη, βλέποντας μάλιστα πως ο κύριος ανταγωνιστής για την πρώτη θέση, ο «γείτονας» Αμβρακικός Λουτρού, προχωρά ασταμάτητος. Έτσι αποφάσισαν να επιλέξουν έναν ικανό, δοκιμασμένο στα δύσκολα και έμπειρο τεχνικό και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γιάννη Μακρή.
Ο Λάμπρος Τραγουδάρας ήταν   ο προπονητής που ανέβασε τον Παναμβρακικό Μπούκας στην Β΄Κατηγορία και μάλιστα μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα και παρέμεινε στον πάγκο. Όμως ήταν επίσης δεδομένη η βούληση των ανθρώπων του Συλλόγου να επιδιώξουν άνοδο στην Α΄Κατηγορία και τον πλαισίωσαν με τον πολύ πιο έμπειρο Νώντα Θώμο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν, καθώς ο Θώμος διορίστηκε σε σχολείο του Νομού Ηλείας, ως γυμναστής, και ήταν δύσκολη η παρουσία του στη ομάδα.
Οι  απώλειες βαθμών με ήττες σε δύο ματς και η εν γένει  εικόνα της ομάδας δεν κάλυπταν τις προσδοκίες, κάτι που προβλημάτιζε και τον Τραγουδάρα, με συνέπεια οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν ώστε να συνεχίσει με στόχο την ανάπτυξη και ισχυροποίηση της Παιδικής ομάδας.
Για τον Μακρή που έχει μάθει στα δύσκολα ο χρόνος δεν είναι πολύς, διότι εάν ο Παναμβρακικός δεν καταφέρει να κερδίσει το Λουτρό το επόμενο Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για την  πρωτιά του τρίτου Ομίλου της Β΄ΕΠΣΝΑ. Είναι γεγονός ταυτόχρονα πως ο Δοκιμιώτης τεχνικός ξέρει να «μεταμορφώνει» τις ομάδες που αναλαμβάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Αλλαγή και στον ΓΟΜ
Μία άλλη ομάδα της Β΄Κατηγορίας που άλλαξε προπονητή μεσα στην εβδομάδα είναι ο Γ.Ο. Μεσολογγίου. Ανακοίνωσε τον Σπύρο Χαϊδάκη, ο οποίος έχει δουλέψει ξανά στην ομάδα, όπως και σε Άρη Αιτωλικού, Ακαδημία Ευηνοχωρίου,  Α.Ε. Μεσολογγίου και πέρσι στην Ακαδημία Μεσολογγίου, ενώ έχει περάσει και από τις Μεικτές Αιτωλοακαρνανίας.
Αντικατέστησε τον Δημήτρη Ευθυμίου και η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο Γ.Ο. Μεσολογγίου ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Χαιδάκη Σπύρου. Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Γ.Ο.Μ f.c και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».
papaioannou