Διανομή μήλων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο

του Δήμου Αγρινίου συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά προς τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, χθες διένειμε μήλα στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών, ως είθισται στον χώρο στάθμευσης στην περιοχή των παλαιών σφαγείων. Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο σε σχέση με το παρελθόν. Οι δικαιούχοι είχαν να επιλέξουν μεταξύ κόκκινων και πράσινων μήλων. Από πολύ νωρίς που ξεκίνησε η διανομή μέχρι και τις 10 το πρωί επικρατούσε στο σημείο το αδιαχώρητο.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καζαντζής δήλωσε: «Συνεχίζεται η διανομή των φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στις 1000 οικογένειες των δικαιούχων. Την ερχόμενη Τρίτη θα διανεμηθούν μανταρίνια και την ερχόμενη Πέμπτη ξανά μήλα και ακτινίδια. Η ροή είναι κανονική. Δυστυχώς είμαστε από τα μεγαλύτερα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα εξαιτίας των αναγκών που υπάρχουν.

Στόχος μας είναι να μην υπάρχει ανάγκη για τους συμπολίτες μας και το Παντοπωλείο να μην υπάρχει. Ευχόμαστε τα πράγματα ν’ αλλάξουν στη χώρα μας. Ο Έλληνας επειδή είναι υπερήφανος, μπορεί να αντιστρέψει  την σημερινή κατάσταση, όπως έκανε πολλές φορές και στο παρελθόν. Πρέπει να μπει σε άλλη διαδικασία σκέψης, γιατί ζωή δεν είναι μόνο μιζέρια αλλά δημιουργία και θετική ενέργεια».


2 MHLA

3 MHLA

4 MHLA

xondros1