ΝΔ: Μόλις 32 κάλπες στην Αιτωλοακαρνανία

Δυσφορία στην τοπική κομματική οργάνωση.

Περισσότερες κάλπες ζητά η ΝΟΔΕ

Αναρτήθηκε χθες στην

ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, ο κατάλογος με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι ακριβείς διευθύνσεις των εκλογικών κέντρων και τμημάτων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί,

ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ», στην τοπική κομματική οργάνωση, επικρατεί δυσφορία για την συγκεκριμένη απόφαση της κεντρικής διοίκησης του κόμματος, τόσο ως προς τον τελικό αριθμό των καλπών, όσο και ως προς τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι κάλπες. Η πρόταση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές, ήταν να στηθούν 43 κάλπες, κάτι που όμως δεν εισακούστηκε σε καμία περίπτωση. Μάλιστα στην προηγούμενη εσωκομματική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία το 2009, στο νομό είχαν στηθεί τότε 40 κάλπες! Άρα μιλάμε για γενναία μείωση στον αριθμό των καλπών, χωρίς επί της ουσίας καμία αιτιολόγηση.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, η τοπική κομματική οργάνωση, αυτές τις ώρες καταβάλει προσπάθεια να αυξηθούν οι κάλπες στο νομό. Ίδωμεν…

aggelopoulos