Με μελανιές και σκισμένο σακάκι ο Κουμουτσάκος στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, βρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στο Σύνταγμα, όπου δέχθηκε αναίτια επίθεση. Σύμφωνα…

Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, βρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στο Σύνταγμα, όπου δέχθηκε αναίτια επίθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε δηλώσεις και μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, μια ομάδα ατόμων που καθόταν δίπλα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, κατευθύνθηκαν προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Άρχισαν να τον σπρώχνουν και μετά από λίγο μια άλλη ομάδα περίπου 15 ατόμων άρχισε να του πετάει νεράντζια και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν. Εκείνη την ώρα επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ και ο κ. Κουμουτσάκος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τη διμοιρία για να προφυλαχτεί. Ακολούθησε συμπλοκή των αστυνομικών με την ομάδα που επιτέθηκε στον βουλευτή.

Ο κ. Κουμουτσάκος λίγο αργότερα έφυγε και κατευθύνθηκε προς τη βουλή, όμως και πάλι μια ομάδα ατόμων πήγε να του επιτεθεί και ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκών με τους αστυνομικούς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όπως μαρτυράει ο φωτογραφικός φακός, είναι σκισμένο το σακάκι του, ενώ έχει χτυπηθεί άσχημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, ενώ όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα εξετάσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την αναίτια επίθεση εναντίον του κ. Κουμουτσάκου ώστε να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης.

Τέλος ο βουλευτής μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε πως  τον πλησίασε ομάδα νεαρών, οι οποίοι τον εγκλώβισαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τον τραβούσαν, του πετούσαν αντικείμενα και του φώναζαν “Τι κρατάτε τον Φίλη ; Το γουρούνι; Εσείς τι κάνετε για να παραιτηθεί;” και συνέχισαν:   Όλοι ίδιοι είστε. Κάνατε αποικία την Ελλάδα”.