Για προπονητή ο Χαρίλαος Τρικούπης

Οι δύο ήττες του Χαρίλαου Τρικούπη για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με Μανδραϊκό στο Μεσολόγγι και Γλαύκο στην Πάτρα (77-70),  απέφεραν τη λύση της συνεργασίας…

unnamed copy
Οι δύο ήττες του Χαρίλαου Τρικούπη για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με Μανδραϊκό στο Μεσολόγγι και Γλαύκο στην Πάτρα (77-70),  απέφεραν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Δεράο. Η ομάδα του Μεσολογγίου βρέθηκε σε αναζήτηση διαδόχου, τονίζοντας όμως δια του προέδρου της   πως ήταν «αναγκαίο κακό», καθώς ο Δεράος χαίρει  της εκτίμησης της Διοίκησης. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε σε…  όσους τον πολέμησαν εντός και εκτός των τειχών.
Ο Δημήτρης Ρεπάσος και γενικά οι άνθρωποι της ομάδας οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση από  τα δύο τελευταία αποτελέσματα σε  συνδυασμό και με την εικόνα της ομάδας , αν και στο ξεκίνημά  της είχε τελείως διαφορετική εικόνα.
Όπως δήλωσε ο Δ. Ρεπάσος  στο onairnews.gr  το Δ.Σ. αποφάσισε την αλλαγή προπονητή με σκοπό να αντιστρέψει  το κλίμα και την εικόνα της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται.  Ανέφερε ακόμα: «Δεν μπορώ να πω ότι η ευθύνη είναι μόνο του προπονητή. Το διοικητικό συμβούλιο πιστεύει ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να αλλάξει το κλίμα της ομάδας και για αυτή την απόφαση μας θα κριθούμε στο μέλλον. Ο Σπύρος Δεράος είναι  καλύτερος επαγγελματίας που έχω γνωρίσει στο χώρο του μπάσκετ.Ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο και γνώστης του αθλήματος που συνέβαλε τα μέγιστα πέρσι στην άνοδο της ομάδας στην Γ’Εθνική. Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και επειδή δεν γίνεται να αλλάξουμε όλο το ρόστερ επιλέξαμε να αλλάξουμε προπονητή».
Ο δε Σπύρος Δεράος έγραψε στο  facebook:  «Μάγκες ( Μάρκο φονιά, Σταύρο, Dimi, Chris axagia, Γρηγόρη-Γρηγόρη, Αντρίκο, Φωτάρα, Ντίνο, Κώστα, Γιώργη, Διονυσάκο, Βασιλάρα, Σταμ, Τεό, Τσάπα) μείνετε ενωμένοι και εύχομαι όσο πιο ψηλά. Και αν το πρόβλημα της ομάδος ήμουν εγώ ειλικρινά εύχομαι μόνο νίκες. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και καθαρό το κούτελο…… Ευχαριστώ όλους όσους με πολέμησαν εντός και εκτός των τειχών. Πραγματικά με έκαναν πιο δυνατό…».
papaioannou