Ξυλοκόπησαν άγρια πατέρα ποδοσφαιριστή στην Πάτρα!

Άγριο ξυλοδαρμό πατέρα ποδοσφαιριστή από άγνωστους οπαδούς του Άρη Πατρών καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος Πατρών, μετά τη λήξη του αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ Αχαΐας μεταξύ Άρη Πατρών και Ατρομήτου Πατρών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γκότση νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ύστερα από άγρια επίθεση.

Δείτε την ανακοίνωση του Ατρομήτου Πατρών

«Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών καταδικάζει την άναδρη & αναίτια επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Γκότση Παναγιώτη μετά το τέλος του παιχνιδιού από πλήθος οπαδών που θέλουν να λέγονται «φίλαθλοι» του Άρη Πατρών.

Απο το ξυλοδαρμό αυτό, ο άνθρωπος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας με κακώσεις στο κεφάλι που ευχόμαστε να μην έχουν άσχημες εξελίξεις για την υγεία του!!! Και αναρωτιόμαστε! Πότε επιτέλους θα ικανοποιηθούν αυτά τα άτομα; Μόλις θρηνήσουμε το πρώτο νεκρό;;;

Επειδή ως Ατρόμητος έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους & αυτό κάνουμε κάθε φορά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι παράγοντες και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη προσπάθησαν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν το μένος αυτών των ανθρώπων οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορική ομάδα των προσφυγικών…

Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών»

Και αναμένεται και επίσημη θέση του Άρη Πατρών.

patrisnews.com