Κ. Μητσοτάκης από Αγρίνιο: «Θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος αν δεν εκλεγω»

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έτυχε θερμής υποδοχής από υποστηρικτές του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σε περίπτωση που δεν εκλέγω θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος. Εγώ είμαι ΝΔ από 15 ετών. Άλλοι κατά το παρελθόν έφευγαν». Παράλληλα υποστήριξε πως κίνδυνος διάσπασης στο κόμμα δεν υφίσταται, πλην όμως πρέπει να αναζητηθούν τα αίτια συρρίκνωσης του εκλογικού ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας που πλέον έχει φτάσει στο 28%.
«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου.

«Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίσης, υπογράμμισε πως η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από την δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στρατιώτης του κόμματος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε πως «δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα» και ταυτόχρονα άσκησε κριτική στην πολιτική τής κυβέρνησης, μιλώντας για «καταστροφική διακυβέρνηση» . Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε περήφανος για το όνομά του, τονίζοντας «πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δικαιώθηκε και πως η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη εάν εφαρμόζονταν αυτά τα οποία έλεγε». Σε αυτό το σημείο τόνισε, ότι «δεν αρκεί το όνομα για να έχει συνέχεια κάποιος στην πολιτική», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος με επανεξέλεξε και δεύτερη και τρίτη φορά». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιοδεύει σήμερα στην Δυτική Ελλάδα, το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Ρεπορτάζ
Νίκος Αγγελόπουλος

12202187_506521359525167_846764284_n

 

 

 

 

 

11998090_506521392858497_1951840728_n