Τα ΕΛΤΑ πρωτοπορούν, ενημερώνουν και βραβεύουν!

Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας αύριο στο Αγρίνιο

Οι εξελίξεις που θα

αλλάξουν τους συσχετισμούς στον τομέα της ενέργειας και στην καθημερινότητα των πολιτών, αναμένεται να παρουσιαστούν και να αναλυθούν από μέλη της Διοίκησης των ΕΛΤΑ και της ΠΟΣΤ ΕΛΤΑ στα μέλη του Συλλόγου των Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας αύριο στο Αγρίνιο, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου, αρχικά θα βραβευτούν παιδιά των ταχυδρομικών υπαλλήλων, που αρίστευσαν και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στην συνέχεια θα γίνει η ενημέρωση στους παρευρισκόμενους ταχυδρομικούς, για τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουν αναλάβει τα ΕΛΤΑ και αναμένεται να καθορίσουν τις επιχειρηματικές εξελίξεις και την καθημερινότητα των πολιτών. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην «Σ», ο Γενικός Διευθυντής του Επιστολικού Γραφείου των ΕΛΤΑ Γιάννης Λεπενιώτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων των ΕΛΤΑ Γιώργος Βασιλόπουλος, οι οποίοι θα παραστούν και θα μιλήσουν στην εκδήλωση, «τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναμένεται σύντομα να εισέλθουν στην αγορά της ενέργειας ως εναλλακτικός πάροχος ενέργειας. Οι διαδικασίες με τον απαραίτητο φάκελο που περιέχει τα απαιτούμενα έγγραφα είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να δοθεί η άδεια για την πώληση ρεύματος στα ελληνικά νοικοκυριά και στις αρχές του Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η πώληση.

Το Ταχυδρομείο

θα απευθύνεται στο μέσο και μικρό καταναλωτή με ενιαίο τιμολόγιο που θα είναι χαμηλότερο απ’ αυτό που υπάρχει σήμερα» δήλωσε ο κ. Λεπενιώτης. «Μετά από 188 χρόνια των ΕΛΤΑ στην ζωή των ελλήνων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες στους πολίτες. Ανέκαθεν εξελισσόμασταν και αναζητούσαμε ότι καλύτερο υπάρχει για να το προσφέρουμε στον πολίτη. Πλέον η εποχή επιτάσσει να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις και να ψάχνουμε ακόμη πιο εξελιγμένα προϊόντα για τους πολίτες. Αυτό είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε. Θα ξεκινήσουμε εκστρατεία ενημέρωσης και στο Αγρίνιο θα κάνουμε ξεχωριστή παρουσίαση» δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος.         

Επίσης, έχει ολοκληρωθεί

στο σύνολό της η αναβάθμιση και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και δια μέσω κινητών και αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση να μεταδοθεί η γνώση στους υπαλλήλους του συλλόγου. Μεταξύ των πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα εφαρμοστούν σε λίγο καιρό, ο αποστολέας θα έχει την δυνατότητα να βλέπει ή να ενημερώνεται στο κινητό του σε ποιο ακριβώς σημείο της διαδρομής είναι το δέμα που έχει στείλει στον παραλήπτη, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν είναι αυτός. Άμεσα επίσης οι ταχυδρόμοι θα εξοπλιστούν με ειδικές συσκευές κινητών τηλεφώνων που θα μπορούν να «σκανάρουν» διάφορα αντικείμενα και δέματα μικρού και μεσαίου μεγέθους. Μέσω της διαδικασίας αυτής το κιλό στο δέμα θα κοστίζει 0,50 λεπτά. Αυτό αρχικά θα εφαρμοστεί σε 1.500 υποκαταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών θα είναι και του Αγρινίου. Επίσης, 69 καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και αυτό του Αγρινίου, θα λειτουργούν από τις 7.30 το πρωί έως και 8.30 το βράδυ, καθώς και Σάββατο και Κυριακή.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επίσης, αποδέχονται από τώρα συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και σύντομα (εντός του Νοεμβρίου) η υπηρεσία θα προμηθεύει μηχανήματα Pos στους επαγγελματίες και στους επιχειρηματίες.

xondros