Ζητείται αποτελεσματική θεραπεία

Το ύφος κι η έκφραση του Ματζουράκη στις δύο πρόσφατες Συνεντεύξεις Τύπου  στο Αγρίνιο, παρέπεμπαν σε άνθρωπο που μιλούσε με συμπόνοια – αν όχι με οίκτο- για την ομάδα του και την κατάσταση που βρίσκεται. Την χαρακτήρισε δις «τρομαγμένη ομάδα» και σίγουρα κάτι περισσότερο ξέρει.

Παράλληλα ο τρόπος που αγωνίζονται οι  παίκτες του, η υποτονική τους παρουσία, ίσως πρέπει να τον οδηγήσει να εξετάσει μήπως οι ποδοσφαιριστές δεν «συμφωνούν» ότι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα  μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα.

Κάποιοι μπορεί να «διαφωνούσαν» με τον Πόντες, άλλοι να «διαφωνούν» μ’ αυτόν. Μόνο ο προπονητής που προπονεί μια ομάδα μπορεί να ξέρει που οι παίκτες του ήταν συνεπείς και που όχι. Υπάρχουν και μερικά πράγματα που είναι κάπως αντιφατικά. Πως μπορεί ένας παίκτης να είναι ψυχολογικά πεσμένος και «τρομαγμένος» και ταυτόχρονα να δείχνει ναρκισσισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μήπως πολλοί εξ αυτών ενδιαφέρονται μόνο για τον δικό τους μέλλον; Πως ένας  οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να κάνει «χαρούλες» όταν οι δουλειές του πηγαίνουν πολύ άσχημα- εν προκειμένω καταστροφικά; Στο μεταξύ στο Αγρίνιο πληθαίνουν οι φήμες για παίκτες που παραβιάζουν κατά συρροή  το ωράριό τους σε γειτονικές πόλεις. Αν συμβαίνει κι αυτό, ο Παναιτωλικός θέλει πολύ δουλειά, σε πολλούς τομείς.

papaioannou