Και οι δύο Μπεχαράνο στην εθνική Βολιβίας

Η εθνική Βολιβίας θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Βενεζουέλας και Παραγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με του δύο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και…

1328180

Η εθνική Βολιβίας θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Βενεζουέλας και Παραγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με του δύο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και Ντάνι, στην αποστολή της.

O Nτάνι Μπεχαράνο συμπεριλαμβάνεται στις πάγιες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Βολιβίας, Χούλιο Σέσαρ Μπαλδιβιέσο, για τα ματς της "βέρντε". Μετά από καιρό στην αποστολή συμπεριελήφθη κι ο έτερος Βολιβιανός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και ξάδερφος του πρώτου, Ντιέγκο.

 Η εθνική Βολιβίας φιλοξενεί την αντίστοιχη της Βενεζουέλας των Αλάιν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας στο Λα Πας, στις 12 Νοεμβρίου και πηγαίνει στην Ασουνσιόν πέντε ημέρες αργότερα (17/11) για το ματς με την Παραγουάη.

Η "βέρντε" μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει συγκεντρώσει κανένα βαθμό, στα προκριματικά, μετά από ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ουρουγουάη και Ισημερινό. Ο Ντάνι Μπεχαράνο ήταν παρών και στο Copa America της Χιλής, ο Ντιέγκο είχε "κοπεί" από την προεπιλογή λόγω τραυματισμού και δεν είχε κληθεί, έκτοτε, λόγω των περιορισμένων συμμετοχών του στην εκκίνηση της σεζόν.

sport24.gr