Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι Μεσολογγίου

Αναγνωρίστηκε τελικά ο άνδρας που βρέθηκε πριν από δυο ημέρες νεκρός στο λιμάνι του Μεσολογγίου απ΄ όπου περισυνελέγη από άνδρες του Λιμεναρχείου μετά από ειδοποίηση…

ptoma

Αναγνωρίστηκε τελικά ο άνδρας που βρέθηκε πριν από δυο ημέρες νεκρός στο λιμάνι του Μεσολογγίου απ΄ όπου περισυνελέγη από άνδρες του Λιμεναρχείου μετά από ειδοποίηση διερχόμενου που τον εντόπισε.

Πρόκειται για έναν 95χρονο με καταγωγή από το Θέρμο που διέμενε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής. Ο ηλικιωμένος συνήθιζε κάθε πρωί να πηγαίνει στο καφενείο της γειτονιάς του όπου ξεκίνησε να πάει και τη συγκεκριμένη ημέρα, όπως είπαν αργότερα οι συγγενείς του, όμως δεν επέστρεψε στο σπίτι γι’ αυτό μετά από ώρες άρχισαν να τον αναζητούν. Βλέποντας όμως ότι οι αναζητήσεις τους ήταν άκαρπες, χθες το απόγευμα δήλωσαν εξαφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα, καθώς και στη γραμμή ζωής silver alert, απ’ όπου οι λιμενικοί είδαν τη φωτογραφία και αναγνώρισαν τον αγνοούμενο του Μεσολογγίου.

Έτσι ήρθαν σε επαφή με την οικογένειά του, και ο γιός του ηλικιωμένου έφθασε χθες αργά τη νύχτα στο Μεσολόγγι κάνοντας την μακάβρια ταυτοποίηση.
Ο ηλικιωμένος άνδρας πήρε το λεωφορείο στις 11 περίπου το πρωί της Δευτέρας από την Αθήνα όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΚΤΕΛ και έφθασε στο Μεσολόγγι περίπου στις 2,30 το μεσημέρι. Από κει και μετά δεν υπάρχουν μαρτυρίες για το πώς κινήθηκε. Οι αρχές αναζητούν άτομα που είδαν τον 95χρονο προκειμένου να δώσουν στοιχεία για τους λόγους που τον οδήγησαν στην περιοχή, καθώς δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα υγείας. Ίσως κάποιος οδηγός ταξί θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες, δεδομένου ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να πήγε στο λιμάνι με κάποιο μέσο, αφού σε τόσο σύντομο χρόνο από την ώρα που κατέβηκε από το λεωφορείο μέχρι την ώρα που βρέθηκε πνιγμένος στο λιμάνι, ήταν αδύνατον να έχει διανύσει αυτή την απόσταση με τα πόδια.

Πηγή: aixmi-news.gr