Πάτρα: Αποχωρεί λόγω προαγωγής η πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνά Μπέσση – Όλες οι προαγωγές δικαστών και εισαγγελέων

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγεται στο βαθμό του Πρόεδρου Εφετών η εφέτης Αθηνών Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται η στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Στο βαθμό του εφέτη προάγεται η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών, Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη που τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ενώ μετατίθεται στο Εφετείο Αθηνών ο Ιωάννης Παπαιωαννίδης του Αλεξάνδρου και η Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου, στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Αθήνας και η Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου που τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Ρόδου.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας μετατίθεται ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη, ενώ στο Πρωτοδικείο της Πάτρας μετατίθεται η Θεοδώρα – Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος.

Εισαγγελείς

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου του Στεργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ,  μετατίθεται από τη Θήβα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστοτελία Δόγκα του Βασιλείου, μετατίθεται από την Αμαλιάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Επίσης με απόφαση του ΑΔΣ παραμένει για ένα χρόνο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, ενώ τοποθετείται στην ΕΥΠ ο Εισαγγελέας Ευάγγελος Κασσαλιάς.

thebest.gr