Παρουσίαση από τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό

Τα τμήματα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης καθώς και τις μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016, παρουσίασε η Διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού  το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτης Στεργίου αναφέρθηκε σε όλα τα τμήματα ξεχωριστά, τις συμμετοχές του κάθε τμήματος στα πρωταθλήματα :  « Στις ακαδημίες γίνεται μια πολλή σημαντική δουλειά από έμπειρους προπονητές, μέλημα της διοίκησης είναι να υπάρχει υλικοτεχνική υποδομή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλα τα τμήματα που αριθμούν περισσότερους από 250 αθλητές, να λειτουργούν με αξιοπρέπεια,» ανέφερε ο κ. Στεργίου. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πέντε συνολικά μεταγραφές στο τμήμα χάντμπολ, συγκεκριμένα τη Δώρα Ευμορφίδου, την Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά, την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, τη Μαρίτα Καγγελάρη και την Εβελίνα Παύλου, αλλά και την επιστροφή στην ομάδα της Ελευθερίας Κραμποκούκη».
 
Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης, ο οποίος  αναφέρθηκε στις υποδομές της πόλης : «Ως δημοτική αρχή θέσαμε στόχο να τελειώσει το κλειστό στην αερογέφυρα, το οποίο δε θα λύσει τα προβλήματα στην πόλη μας αλλά θα κάνει πιο ανεκτές τις καταστάσεις και μέχρι τις αρχές του 2016 πιστεύουμε να έχει ολοκληρωθεί ».
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ηλίας Τσιάντης αναφέρθηκε στη στήριξη της ομάδας και τους χορηγούς και τόνισε πως χορηγοί του Παναιτωλικού είναι η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, ο Δήμος Αγρινίου, τα Μέλη του συλλόγου και επαγγελματίες της πόλης. Για την Π.Α.Ε. αναφέρθηκε στη συνολική της στήριξη, ενώ για το Δήμο στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση χώρων για να προπονούνται τόσο τα τμήματα του συλλόγου του Παναιτωλικού όσο και όλων των σωματείων. Αναφέρθηκε και στα θέματα των υποδομών και ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο θέμα αυτό καθώς το έχουν ανάγκη όλες οι ομάδες που έχουν αγωνιστικά τμήματα και ανεβαίνουν επίπεδο, φέρνοντας και το παράδειγμα του Α.Ο. Αγρινίου που βρίσκεται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ.
 
Ο  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης, κ. Σπύρος Μαυρομάτης, μίλησε για τα τμήματα του μπάσκετ, καθώς ο προπονητής κ. Θανάσης Παπαθανασόπουλος είχε προπόνηση στο εφηβικό τμήμα,  Ο κ. Μαυρομάτης τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι η στήριξη των ακαδημιών και η ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών. « Έχουμε μια δυνατή ομάδα στο εφηβικό, με παιδιά με ταλέντο και όρεξη για μπάσκετ, τα οποία επανδρώνουν και την αντρική ομάδα που στόχος της είναι η άνοδος», είπε.  Νέες μεταγραφές στο μπάσκετ οι Μιχάλης Παύλος, Σταθόπουλος Βασίλης, Πιστιόλης Χρήστος, Σταθόπουλος Πολύκαρπος, που θα συνεργαστούν με τους επίσης ταλαντούχους αθλητές μας της ομάδος ανδρών.
 
Για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Παναιτωλικού μίλησε και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Ραμμόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία, και πως η ομάδα του θα συμμετάσχει και στο Κύπελλο Ελλάδος. Αναφέρθηκε επίσης και στην σημαντική συνεργασία του με τον βοηθό της ομάδος Κώστα Καλλιακμάνη και στη νέα συνεργασία με την Γενική Αρχηγό Μάρθα Κωστοπούλου.
 
Ο  πρόεδρος κ. Στεργίου μίλησε ακόμα για τα μέλη του Παναιτωλικού που με τη συνδρομή τους ενισχύουν τον σύλλογο καθώς και την ανάγκη εγγραφής νέων μελών, για τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου, τη σημαντική υποστήριξη που δέχεται ο σύλλογος από φίλους του Παναιτωλικού οι οποίοι πέραν της οικονομικής ενίσχυσης παρέχουν και άλλα πράγματα στον σύλλογο, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός ετοιμάζεται την επόμενη χρονιά να επαναλειτουργήσει το ανδρικό τμήμα χάντμπολ και να «δραστηριοποιήσει» και πάλι τον φιλεκπαιδευτικό χαρακτήρα που έχει ιστορικά ο Σύλλογος.
 
Τα τμήματα του Ερασιτέχνη  
 
Ελληνορωμαϊκή Πάλη σε πανελλήνια πρωταθλήματα – προπονητής Γιάννης Θεοδωρόπουλος
Πετοσφαίριση στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ – προπονήτριες Στάλω Νικολάου, Αφροδίτη Περιβόλα. Χειροσφαίριση Γυναικών στην Α2 εθνική κατηγορία – προπονητής Γιώργος Ραμμόπουλος. Καλαθοσφαίριση στα τοπικά Μίνι 2003, Παιδικό, Εφήβων και Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα ανδρών – προπονητής Θανάσης Παπαθανασόπουλος. Τα τμήματα ποδοσφαίρου τα οποία λειτουργεί η ΠΑΕ
papaioannou