Γεννηματά: Η διάταξη για τα ΜΜΕ… «κολάζει και παπά»

Επισήμανε ότι πρέπει να αποσυρθούν από τις διατάξεις τα άρθρα που αφορούν τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Οι διατάξεις του νομοσχεδίου δημιουργούν την θερμοκοιτίδα της διαπλοκής» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην τοποθέτησή της στην Βουλή για το νομοσχέδιο που επιχειρεί να αναδιατάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Η κυρία Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό δήλωσε: «Για να φύγει κάθε σκιά περί υποστήριξης συμφερόντων δεχθείτε τις προτάσεις μας. Αν θέλετε διαφάνεια τότε δεν μπορείτε να εξουσιοδοτείτε εν λευκώ τον υπουργό και στενό σας συνεργάτη να καθορίζει αυθαίρετα τον αριθμό αδειών. Η διάταξη αυτή… «κολάζει και παπά»! Δεχθείτε αντί «για αιτιολογημένη γνώμη» να βάλετε την σύμφωνη γνώμη της Αρχής που έχει την έγκριση των 4/5 Βουλής».

Επίσης επισήμανε ότι πρέπει να αποσυρθούν από τις διατάξεις τα άρθρα που αφορούν τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Η κυβέρνηση δεν έχει όραμα και σχέδιο» είπε, για να συνεχίσει: «Εγκαταλείπει τους μικρομεσαίους και τους αγρότες, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυτά δεν συγκροτούν αριστερή πολιτική. Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει την αδιέξοδη πολιτική του προηγούμενου επταμήνου» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά