Kαταγγελίες Καμμένου εναντίον Γιαννακόπουλου με αναφορές σε "sms, εκβιασμούς και κοκαΐνη"

Απίστευτες καταγγελίες και προσωπική επίθεση στον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. O…

Απίστευτες καταγγελίες και προσωπική επίθεση στον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. O κος Καμμένος κατηγόρησε δημοσιογράφους για εκτελέσεις συμβολαίων και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που όπως είπε μαγείρευαν με τα κανάλια τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια διάβασε από το μικρόφωνο sms που όπως υποστήριξε του έστελνε στο κινητό του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον οποίο και κατηγόρησε για εκβιασμό.
Για τον κύριο Γιαννακόπουλο ανέφερε πως "επειδή δεν του έγιναν τα χατίρια, πέρασε από το γλείψιμο στην επίθεση" και πως μέχρι τις εκλογές στήριζε μέσω του newsbomb.gr. την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα 'Γιώργος' ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού.
Στη συνέχει ο κος Καμμένος ανέφερε πως τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκαν και αυτό εξόργισε τον επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε άλλο μήνυμα και απειλούσε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο». Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του Πάνου Καμμμένου «τελειώσανε οι εποχές που ο μπαμπάς του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν στα πάρτι της Μυκόνου με τις κόκες στην τσέπη. Τελείωσε το νταβιτζιλίκι»