Τρόμος για την πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών Άννα Λιγωμένου, που δέχθηκε χθες το πρωί την αλληλογραφία της, μόνο που αντί για κάποια επιστολή βρήκε ένα σημείωμα με μια… σφαίρα μέσα!

«Σφάγιασες τα ασφαλιστικά δικαιώματα του λαού. Τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβεις τι θα πει φόβος», αναφερόταν  στο σημείωμα. Μάλιστα, το λιτό αυτό κείμενο συνοδευόταν από σφραγίδα με ένα κόκκινο αστέρι.

Ο φάκελος εστάλη το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Επιτροπής Σοφών με την αλληλογραφία της ημέρας και είχε παραλήπτη την πρόεδρο, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της ενασχόλησής της με το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περιείχε μία σφαίρα 45 χιλιοστών και το σημείωμα.

Μετά το χθεσινό περιστατικό οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της φύλαξης της κας Λιγωμένου υπό το φόβο εκδήλωσης επίθεσης σε βάρος της.

Ο φάκελος εντοπίστηκε από υπάλληλο που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία που τον μετέφερε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξεταστεί για τυχόν DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής. Ο αποστολέας δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν κανέναν ενδεχόμενο για την ταυτότητά του.

Huffingtonpost.gr