Ετοιμάζουν «στρατόπεδα» και στο Αγρίνιο οι υποψήφιοι της ΝΔ

Ξεκίνησαν οι πρώτες άτυπες συναντήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σε τοπικό επίπεδο, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στελεχών, με φόντο τις εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τη Δευτέρα το βράδυ, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου, άτυπη συνάντηση στελεχών και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η συνάντηση αυτή είχε περισσότερο οργανωτικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνάντησης πάρθηκε από στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας , οι οποίοι προφανώς θέλησαν να… «αλιεύσουν» το κλίμα που υπάρχει στην περιοχή για τον υπηρεσιακό πρόεδρο του κόμματος.

Στο μεταξύ, συσκέψεις ανεπίσημου χαρακτήρα έχουν πραγματοποιήσει αυτό το διάστημα στην περιοχή και υποστηρικτές των Απόστολου Τζιτζικώστα και Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία Άδωνις Γεωργιάδης, βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με πολιτευτές του νομού προκειμένου να μπει «σφήνα» στους συνδιεκδικητές του.

Σε ότι αφορά τις επισκέψεις των τεσσάρων υποψηφίων στο Αγρίνιο, μέχρι στιγμής έχει κλειδώσει η παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα, την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, ωστόσο και οι έτεροι υποψήφιοι αναμένεται να επισκεφθούν την περιοχή

aggelopoulos