Μεσολόγγι: Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος που είχε εξαφανιστεί

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 60χρονου από την περιοχή Τιτιμπίλι Μεσολογγίου. Ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι από πλοίο, ανοιχτά του Πατραϊκού κόλπου.

Από τη Δευτέρα το βράδυ άνδρες του λιμενικού σώματος με πλωτά και καΐκια, αεροπλάνο της Αερολέσχης Μεσολογγίου, μέλη της Εθελοντικής ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, χτένιζαν την περιοχή από θάλασσα και ξηρά, καθώς λίγες ώρες πριν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση από την οικογένεια του θανόντος.

Το βράδυ της Δευτέρας ο γιός του 60χρονου είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση του πατέρα του, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν και μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του. Στην Τουρλίδα, απ’ όπου και ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, βρέθηκε αρχικά το τηλέφωνό του καθώς και τα κλειδιά του αυτοκίνητό του.

Σκάφος του Λιμενικού από την Πάτρα παρέλαβε τη σορό του 60χρονου, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από’ κει στο νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Οι έρευνες των αρχών πλέον στρέφονται στα αίτια θανάτου του 60χρονου, χωρίς μέχρι στιγμής να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Φως βέβαια στις έρευνες των Αρχών θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του άνδρα.

aggelopoulos