Κατάθεση αιτήσεων για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις ΟρθολογικήςΧρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε…

farmaka

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις ΟρθολογικήςΧρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ταπρογράμματα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών.

Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων στο Κέντρο«ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τουςστο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αγρινιου, είτε ατομικά είτε μέσω αγροτικών συλλόγων ή συνεταιρισμών των οποίων είναι μέλη.

Η διαδικασία των μαθημάτων και των πιστοποιήσεων, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα και για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑγρινίουκΚοτρότσο Σπυρίδων, στοτηλέφωνο 26410-5919610:00-12:00& 6939742947από 10:00-12:00