Ματζουράκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, το πάλεψαν παρά τη δυσκολία»

Συνεχάρη τους παίκτες του Παναιτωλικού ο Γιάννης Ματζουράκης, αν και δεν ήρθε η νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου. Ο πολύπειρος τεχνικός στάθηκε παράλληλα σε δύο σημεία της αναμέτρησης που θεωρεί κομβικά.

«Ήταν για μας μια καλή αρχή. Βρεθήκαμε μπροστά με το 2-0 και εδώ θα σημειώσω δύο κομβικά σημεία. Η συνεργασία που δεν βγήκε. Έπρεπε να μην είναι εγωιστής (σ.σ ο Ρουσκουγιέδα) γιατί είναι φάση για 0-3. Το δεύτερο είναι μια καραμπόλα που μας έβγαλε το ημίχρονο αντί να έχουμε το 2-0 να είναι το σκορ 2-1. Μετά μείναμε με 10 παίκτες, εκεί άρχισε η μεγάλη δυσκολία, αλλά τα παιδιά πάλεψαν το ματς και φεύγουμε με ένα πόντο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά που έκαναν μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποστολή που ανέλαβε, καθώς ήταν σε κακή κατάσταση η ομάδα του: «Ήμουν και λίγο τυχερός γιατί μας βοήθησε η διακοπή να δουλέψουμε και να ρίξουμε το βάρος στην τακτική. Οι παίκτες δούλεψαν καλά και αυτό έχει αξία. Ανταποκρίθηκαν. Σιγά-σιγά θα βελτιώνεται η ομάδα και θα ζητήσει και περισσότερα».

Για τον αν επηρέασε η αποβολή του Μπεχαράνο την έκβαση της αναμέτρησης: «Βεβαίως. Είδατε ότι και στο 2-2 είχαμε αντίδραση. Βγήκαμε στο ματς και ζητήσαμε το γκολ. Ακόμη και με δέκα όταν μείναμε βρήκαμε κι ένα δεύτερο παίκτη μπροστά μήπως κάνουμε κάτι, αλλά δεν το πετύχαμε. Άλλο οι ιδέες που μπορεί να έχεις κι άλλο το αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και θα μπορούσε να στραβώσει και το αποτέλεσμα».