Τον έκλεψαν στη Ρόδο και δεν έχει χρήματα να γυρίσει !

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκε από προχθές το βράδυ ένας Πατρινός που βρέθηκε στη Ρόδο για να πουλήσει το αυτοκίνητό του και έμεινε στην κυριολεξία «ταπί» αφού έχασε, ή του έκλεψαν το πορτοφόλι που είχε μαζί του και το οποίο περιείχε το ποσό των 4.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε  ο ίδιος μιλώντας στη «Ροδιακή» τώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σε πραγματική απόγνωση, αφού δεν υπάρχει ούτε το ελάχιστο ποσό έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω αγγελίας που έβαλε για να πουλήσει το αυτοκίνητό του, βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής από τη Ρόδο. Οι δυο τους, συμφώνησαν στο ποσό των 4.000 ευρώ, κι αφού συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα χαρτιά, το ποσό καταβλήθηκε  τοις μετρητοίς.

Το βράδυ, ο κος Ανδρέας επειδή θα έπρεπε να διανυκτερεύσει στη Ρόδο και να αναχωρήσει την επόμενη μέρα, είπε να βγει από το ξενοδοχείο για να κάνει μια βόλτα στην πόλη.

Αρχικά επισκέφθηκε την Παλιά Πόλη. Εκεί μπήκε σε κατάστημα κι αγόρασε ένα μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι, στο οποίο έβαλε χαρτονομίσματα αξίας 4.000 ευρώ.

Για κακή του τύχη όμως στη συνέχεια πήγε σε ένα μπαρ όπου και παρέμεινε μέχρι αργά.
Από κει επέστρεψε στο ξενοδοχείο του και εν τω μεταξύ διαπίστωσε ότι το… πορτοφόλι είχε κάνει φτερά από την τσέπη του.

«Είμαι σε απόγνωση. Δεν ξέρω τι να κάνω – είπε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ. Με συμβούλευσαν να επικοινωνήσω μαζί σας μήπως και κάποιος που το βρήκε μου το επιστρέψει. Έχω απόλυτη ανάγκη τα χρήματα αυτά και παρακαλώ όποιος το βρήκε να με βοηθήσει.»

Το γεγονός αναφέρθηκε και καταγράφτηκε επίσης και στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

tempo24.gr