«Ξεσκονίζει» Δημόσιους χώρους η Δημοτική Αρχή

Συνεχίζεται ο καθαρισμός πλατειών και πεζοδρομίων

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου τις εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού δημόσιων χώρων της περιοχής, αλλάζοντας και αναζωογονώντας ταυτόχρονα την εικόνα της πόλης. Χθες το πρωί, υπάλληλοι του αρμόδιου συνεργείου βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σε συνεργασία με το τμήμα Πρασίνου προχώρησαν σε συνολική παρέμβαση στην περιοχή. Από την Πλατεία έως και το ΚΑΠΗ κλάδεψαν τα δέντρα, πραγματοποιώντας παράλληλα γενικό «λίφτινγκ» πίσω από την ομώνυμη εκκλησία, την παιδική χαρά και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι υπάλληλοι του Δήμου, ακολουθώντας το πλάνο της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική χαρά, για την προστασία και την υγιεινή του περιβάλλοντος για τους μικρούς μας συμπολίτες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκτός των παρεμβάσεων που έγιναν στην πόλη τις προηγούμενες μέρες -από τότε δηλαδή που έγινε ο καθαρισμός του κέντρου του Αγρινίου μέχρι και χθες που είχε σειρά ο Άγιος Κωνσταντίνος- σειρά παίρνει η απολύμανση Διαμερισμάτων του Δήμου. Επόμενος σταθμός είναι το Καινούριο.

xondros

OLYMPUS DIGITAL CAMERA