Στο ίδιο «καζάνι» με άλλα… υλικά

Σήμερα διεξάγεται το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κεραυνό Μυρτιάς και ΑΕ Μεσολογγίου (φωτο), στο γήπεδο Θέρμου.…

γγαγαγ-2
Σήμερα διεξάγεται το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κεραυνό Μυρτιάς και ΑΕ Μεσολογγίου (φωτο), στο γήπεδο Θέρμου. Δύο ομάδες της Α΄Κατηγορίας, οι οποίες δείχνουν να «βράζουν στο ίδιο καζάνι» μετά τις πρώτες έξι Αγωνιστικές και έχουν συγκεντρώσει  περίπου τους ίδιους βαθμούς. Ωστόσο έχουν διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετική δομή.
Η ΑΕΜ προέρχεται από τα πιο ψηλά ράφια του ποδοσφαίρου, με πολλές περγαμηνές, και ο Κεραυνός από τα πιο χαμηλά διανύοντας την πιο φανταχτερή σαιζόν της ιστορίας του. Επιπλέον τα ροστερ των ομάδων έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Στην Μυρτιά υπάρχει η οικονομική ευμάρεια και απέκτησε  παίκτες που οι άνθρωποί της πιστεύουν πως θα υλοποιήσουν την διάκριση. Αντίθετα οι «κανονιέρηδες» υπό το βάρος της οικονομικής στενότητας μόλις που κατάφεραν να συγκροτηθούν την τελευταία στιγμή και (κυρίως) κατέφυγαν σε λύσεις.. ανάγκης σε αρκετές θέσεις ποδοσφαιριστών.
Το ματς γίνεται σήμερα με ώρα έναρξης 15:30,. Διαιτητές θα είναι οι Τσιρώνης, Αντωνόπουλος, Κακατσίδης.
Στο μεταξύ υπάρχει και ανακοίνωση του Κεραυνού, για περιστατικό της αναμέτρησης με τον Ν. Θέρμιο Απόλλωνα: «Το Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ καταγγέλει την άνανδρη και αναίτια επίθεση ποδοσφαιριστών του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατά του ποδοσφαιριστή μας Κόκκαλη Γεώργιου. Τέτοιες ενέργειες δεν προάγουν το "ευ αγωνίζεσθαι" και περιμένουμε την παραδειγματική τους τιμωρία από τη Διοίκηση της ομάδας του Απόλλωνα, μιας και έγινε μπροστά σε ολόκληρο το Δ.Σ. του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Ειδάλλως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψη του αθλητή μας».
Νέα της Α΄ΕΠΣΝΑ
Ο Βασίλης Παστρωμάς είναι ο αντικαταστάτης του Ανδρέα Μαργέλη ως προπονητής στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Ο Παστρωμάς πριν  δύο σαιζόν (2014-15) οδήγησε ως παίκτης – προπονητής τον Αετό Σταμνάς στην μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, όταν κατέλαβε την 3η θέση. Την προηγούμενη σαιζόν  δεν τα πήγε καλά και ο Αετός τελικά υποβιβάστηκε. Ο ίδιος είχε αποτελέσει παρελθόν μερικές Αγωνιστικές πριν το τέλος και πριν τα play offs δούλεψε στην Φλόγα Παλαιομάνινας σ’ ενα ρόλο μεταξύ τεχνικού διευθυντή και συνεργάτη του προπονητή.
Στο μεταξύ ο Απόλλων Δοκιμίου ενέταξε στο ρόστερ και τον τερματοφύλακα Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, που πρόπερσι υπερασπίζονταν τα δοκάρια του  Αετου Σταμνάς. Θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σίμο, που στα δύο προηγούμενα ματς έδειξε να μην είναι σε άριστη κατάσταση…
Στη Δόξα Καινουρίου καταστάλαξε  ο νεαρός κεντρικός αμυντικός  Θοδωρής Ντίνος. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον Κεραυνό Μυρτιάς και πρόσφατα,  στην αρχή της χρονιάς,  είχε αγωνιστεί στον ΑΟ  Φλόγα Παλαιομάνινας.
Γιώργος Παπαϊωάννου