Επεστράφη η ακατάλληλη ποσότητα των ροδάκινων

Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου:

Επεστράφη

η ακατάλληλη ποσότητα των ροδάκινων

Πιθανότατα την Τρίτη η νέα διανομή

 

Ακυρώθηκε η χθεσινή διανομή ροδάκινων που ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όπως πάντα, στον χώρο στάθμευσης στην περιοχή των παλιών σφαγείων στο Αγρίνιο. Ο λόγος ήταν ότι το 10% των φρούτων κρίθηκαν ακατάλληλα και επεστράφησαν στην Νάουσα, απ όπου «έρχονται» κάθε φορά.

Η διαπίστωση έγινε από το συνεργείο των υπαλλήλων του δήμου που επιστρατεύεται πάντα για να υλοποιήσει την συγκεκριμένη δουλειά, καθώς επίσης και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κών/νο Καλαντζή και την Διευθύντρια κα. Ανθή Μακρή. Ο κ. Καλαντζής, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μεγάλη ποσότητα ακατάλληλων φρούτων αποφάσισε την επιστροφής της.

Τα ροδάκινα, πιθανότατα, φορτώθηκαν στην Νάουσα σε καλή κατάσταση, αλλά κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους προς το Αγρίνιο το ψυγείο του φορτηγού που τα μετέφερε υπέστη βλάβη, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτή από τον οδηγό, με αποτέλεσμα το 10% να χαλάσουν.

Κατόπιν συζητήσεων αποφασίστηκε, πιθανότατα στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, να έρθει νέα ποσότητα κατάλληλων φρούτων και να γίνει εκ νέου διανομή προς τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του δήμου.

Κων/νος Χονδρός