Δείτε το trailer από την κινηματογραφική συνέχεια του θρυλικού Ρόκυ "Creed"!

Ο θρυλικός Ρόκι Μπαλμπόα επιστρέφει στο κινηματογραφικό ρινγκ με το «Creed» και ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρίσκει αφορμή να επαναλάβει τον εμβληματικό χαρακτήρα που καθόρισε την…

Ο θρυλικός Ρόκι Μπαλμπόα επιστρέφει στο κινηματογραφικό ρινγκ με το «Creed» και ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρίσκει αφορμή να επαναλάβει τον εμβληματικό χαρακτήρα που καθόρισε την καριέρα του, με μία ταινία που αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο της σειράς και αφορά τον γιο του αντιπάλου και μετέπειτα προπονητή του Ρόκι, Απόλο Κριντ.

Χαλαρή συνέχεια της σειράς ταινιών «Ρόκι» που ξεκίνησε με βραβεία όσκαρ και κατέληξε σε εθνικοπατριωτικές κορωνίδες, το «Creed» εισάγει ένα νέο κεφάλαιο και χαρακτήρα.

Ο Άντονι Τζόνσον (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Απόλο Κριντ. Η πυγμαχία όμως φαίνεται πως είναι θέμα γονιδίων και ο Τζόνσον αποφασίζει να ταξιδέψει στη Φιλαδέλφεια, την πόλη που φιλοξένησε το θρυλικό αγώνα του πατέρα του. Εκεί ζητά από τον Ρόκι να γίνει ο προπονητής του παρά τις αντιδράσεις του δεύτερου πως βρίσκεται για τα καλά εκτός «αγώνα».

Στη σκηνοθετική γωνιά του «Creed» βρίσκεται ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα σκηνοθετικά ταλέντα της Αμερικής, ο Ράιαν Κούγκλερ («Μία Στάση Πριν το Τέλος») και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη της χρονιάς.

πηγή: Περιοδικό Σινεμά