Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθητή στο Μεσολόγγι

Στο ιστορικό κέντρο του Μεσολογγίου σήμερα το απόγευμα αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθητή του λυκείου ο οποίος περνούσε από το σημείο με το μηχανάκι του.Ο μαθητής σοκαρίστηκε…

Στο ιστορικό κέντρο του Μεσολογγίου σήμερα το απόγευμα αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθητή του λυκείου ο οποίος περνούσε από το σημείο με το μηχανάκι του.Ο μαθητής σοκαρίστηκε μιας και δεν περίμενε να δεχτεί επίθεση από το σκυλί αφού βρισκόταν σε απόσταση και δεν έκανε κάποια απότομη η εχθρική κίνηση που να το προκαλέσει.

Μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου οι γιατροί εξέτασαν τις πληγές,μιας και ο σκύλος κατάφερε να τον δαγκώσει δυνατά στο πόδι,και του έκαναν ορό.

Όπως μας είπε η μητέρα του μαθητή πήρε τηλέφωνο στον Δήμο Μεσολογγίου  να ρωτήσει ποιος είναι υπεύθυνος και τι πρέπει να κάνει και της απάντησαν ότι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Αύριο το πρωί θα πάει στον εισαγγελέα να ρωτήσει πως μπορεί να προστατευτεί ένας πολίτης απο τα αδέσποτα σκυλιά.

Όπως μάθαμε είναι το 5ο περιστατικό επίθεσης αδέσποτου αυτή την εβδομάδα στην πόλη του Μεσολογγίου και δυστυχώς τα αδέσποτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης ,από όπου περνάνε πολλοί επισκέπτες της πόλης πληθαίνουν .

www.onairnews.gr