Νέα διανομή ροδάκινων στον δήμο Αγρινίου

Νέα διανομή ροδάκινων στον δήμο Αγρινίου

Διανεμήθηκαν χθες είκοσι τρις τόνοι ροδάκινων στην περιοχή των Παλιών Σφαγείων.

 

Χθες, από νωρίς το πρωί έως και τις 10.00, στο παρκινγκ στην περιοχή των παλιών Σφαγείων, στο Αγρίνιο, διανεμήθηκαν συνολικά είκοσι τρις τόνοι ροδάκινων. Επιδίωξη της αρμόδιας Αντιδημαρχίας είναι αυτό να γίνεται κάθε εβδομάδα ώστε να καλύπτονται όλοι οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου. Αντίστοιχη ενέργεια είχε συμβεί και πάλι, στο τέλος του Ιουλίου, καθώς επίσης και στις αρχές του τρέχοντος μηνός. Για την μεγαλύτερη διευκόλυνση συμπολιτών μας έγιναν, ως είθισται, οι απαραίτητες συνεννοήσεις  μεταξύ των υπηρεσιών των Κοινωνικών Δομών του δήμου Αγρινίου και των Προέδρων των Κοινοτήτων του δήμου, ώστε να μεταφερθούν στα χωριά μεγάλες ποσότητες ροδάκινων και να διανεμηθούν εκεί στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους προέδρους των κοινοτήτων.

Όπως έχουμε ξαναπεί,  το πρόγραμμα διανομής δωρεάν φρούτων έχει εξασφαλιστεί και θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο του 2016, ενώ σε επόμενες διανομές θα μοιράζονται και άλλα φρούτα όπως σταφύλια και μήλα. Η επόμενη διανομή είναι προγραμματισμένη να γίνει σύντομα, ενώ υπενθυμίζουμε πως τα φρούτα που δίνονται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι από τα αδιάθετα που δεν εξάγονται και προωθούνται σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη ή και σε αντίστοιχες δομές σε διάφορούς δήμους της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε πως ο δήμος Αγρινίου είναι μεταξύ των πρώτων και ως προς την συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα και ως προς της απορροφητικότητα των φρούτων.

Κων/νος Χονδρός