Μυστήριο με την δολοφονία 68χρονου στην Παλιοκαρυά Παραβόλας

Χθες το πρωί στις 11.00 στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Παλιοκαρυά Αγρινίου, του πρώην δήμου Παραβόλας,  βρέθηκε νεκρός ένας 68χρονος άνδρας.

Το πτώμα βρέθηκε δίπλα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στον αγροτικό δρόμο και έφερε αρκετά τραύματα από πυροβολισμούς που «έπεσαν» από μικρή απόσταση. Το μοιραίο όμως τραύμα εικάζεται πως ήταν αυτό στην θωρακική του χώρα, δεξιά, στο άνω άκρο. Πληροφορίες λένε ότι δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς από κυνηγητικό όπλο και από μικρή απόσταση, όπως προαναφέραμε , την ώρα μάλιστα που επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του περίπου στις επτά το πρωί για να πάει στο χωράφι του, με σκοπό να μαζέψει σταφύλια για να τα δώσει σε οικία του πρόσωπα. Η μεγάλη του αργοπορία και το γεγονός ότι είχε ξεχάσει το κινητό του στο σπίτι κινητοποίησε τα οικία του πρόσωπα. Αμέσως όταν βρέθηκε ο άτυχος άνδρας ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσε και Ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας  είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ζυγαριά ωστόσο να γέρνει προς την πλευρά της εγκληματικής ενέργειας, αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σημαντικό είναι να τονίσουμε πως ήδη έχουν μεταφερθεί στην Α.Δ. Ακαρνανίας ύποπτοι για κατάθεση. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε έρθει στο χωρίο του από την Αθήνα όπου ζούσε.

Κων/νος Χονδρός