Αβόρανη: Σχεδόν 50 μέρες το νεκρό σκυλί παραμένει στο ίδιο σημείο

Αβόρανη:

Σχεδόν 50 μέρες το νεκρό σκυλί παραμένει στο ίδιο σημείο

Κάτοικοι της περιοχής αγανακτισμένοι από την πρώτη στιγμή καταγγέλλουν το γεγονός χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα

 

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου , σύμφωνα με καταγγελίες, κάποιος ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα ένα σκύλο στην περιοχή της Αβόρανης του δήμου Αγρινίου. Οι περίοικοι τράβηξαν τον σκύλο στην άκρη του δρόμου για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα και ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ώστε να το μαζέψουν.

Οι οχλήσεις των κατοίκων δεν ήταν ούτε δύο ούτε τρις, αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Η κατάσταση με το νεκρό σκύλο είχε γίνει ανυπόφερτη, ενώ οι καταγγελίες των κατοίκων συνεχίζονταν και λόγω της κατάστασης αυτής αποφασίστηκε να κάψουν το σκυλί, που ήταν ήδη νεκρό από καιρό σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Βέβαια, το ζήτημα είναι ότι το τετράποδο από τον Ιούλιο μήνα ήταν μέχρι και χθες στο ίδιο σημείο. Μην αντέχοντας την εικόνα, περίοικοι αποφάσισαν να το σκεπάσουν με ένα πανί, ξεκινώντας ταυτόχρονα δεύτερο γύρο οχλήσεων, ώστε να μπορέσουν να ευαισθητοποιήσουν κάποιον για να πάει στο σημείο να το μαζέψει, χωρίς ωστόσο να φέρουν και πάλι αποτέλεσμα.