Στόχος πρωταθλητισμού

Στην Συνέντευξη Τύπου του Σούπερ Καπ, ο  Χρήστος  Βασιλείου έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο τον πρωταθλητισμό για την ομάδα του και επίσης  ανέφερε πως η ΑΕΜ ήταν καλύτερη απ’ ότι την περίμενε. Στο τελευταίο, δηλαδή ως προς την εμφάνιση της ομάδας του Μεσολογίου, μάλλον και ο προπονητής της έμεινε ικανοποιημένος, όπως φάνηκε στα λόγια του.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Τάκης Παπαχρήστος, δίνοντας συγχαρητήρια στις ομάδες και ιδιαίτερα στην Φλόγα που πήρε δεύτερο τρόπαιο σε διάστημα λίγων μηνών, συμπληρώνοντας «ελπίζω ότι η αγωνιστική χρονιά θα βαδίσει με εξίσου ωραία παιγνίδια». Σε ερωτήσεις απάντησε πως τα Δημοσιογραφικά θεωρεία θα γίνουν σε λίγο καιρό στο Ενωσιακό γήπεδο και σε ερώτηση για την τάση φυγής ομάδων σε άλλες Ενώσεις, παράλληλα με την εμφανή του ενόχληση διατύπωσε την άποψη ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Ο Χρήστος Βασιλείου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Εμείς ως ομάδα ήμασταν πολύ καλύτεροι, αν και άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία και οι δυο ομάδες. Στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο έτοιμοι. Το Μεσολόγγι παρουσίασε καλύτερη ομάδα απ’ ότι περίμενα κι αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, ώστε να μη υπάρχουν  εύκολα ματς για κανέναν. Εμείς το θέλαμε πιο πολύ, είμαστε πιο έμπειροι και πιο καλά στημένοι. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα,  όμως πρέπει να παίζουμε καλά σε κάθε παιγνίδι. Είμαστε καλά από Φυσική Κατάσταση, βέβαια  λείπουν  ορισμένα παιδιά, θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα,. Πρέπει να ιδρώσεις με οποιονδήποτε αντίπαλο και καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Ίσως να κάνουμε μια μεταγραφή ακόμα αν μπορέσουμε». Επίσης ο τεχνικός του ΑΟ τόνισε πως πρέπει η ομάδα να βγάλει παιδιά από τις υποδομές για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Ξηρός αποδέχθηκε πως ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και συνέχισε: «Για μας ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό, γιατί σαν φιλικό το είδαμε. Πιστεύω βγάλαμε κάτι καλό. Στην ομάδα αλλάζουν τα πράγματα και στόχος είναι να βγουν  παιδιά από τις ακαδημίες.  Εγχείρημα δύσκολο που χρειάζεται και την  υπομονή του κόσμου».

Από  τον αρχηγό της Φλόγας και πρώην παίκτη της ΑΕΜ, Άρη Ξευγένη,  έγινε η ευχή η πρώην ομάδα του  να βρει το δρόμο της, καθώς έχει νεαρά παιδιά. «Εμείς παιγνίδι με το παιγνίδι θα είμαστε πιο έτοιμοι», είπε και συμπλήρωσε «πρέπει να κάνουμε καλή ομάδα, με δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Ο Μπαλαμπάνης από την ΑΕΜ είπε: «Η Φλόγα ήταν καλύτερη. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια το γκολ όπως ήλθε μας αποσυντόνισε. Δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το τρόπαιο».