Απαράδεκτη η εικόνα του ΔΑΚ Μεσολογγίου

Επιεικώς απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή την ώρα και μόνο η εικόνα των δυο αγωνιστικών χώρων του δημοτικού σταδίου Μεσολογγίου με τον κίνδυνο κάποιο φίδι ανά πάσα στιγμή να δαγκώσει κάποιον που θα θελήσει να αθληθεί.

Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά πιστεύουμε ότι τουλάχιστον oδήμος θα έπρεπε να είχε φροντίσει ώστε οι αγωνιστικοί χώροι των δυο γηπέδων να έχουν τουλάχιστον κουρευτεί ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για την νέα περίοδο των ομάδων της πόλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο τρακτέρ η μηχάνημα να κουρέψει το γκαζόν, καθώς και το τρακτέρ του γηπέδου είναι εδώ και μήνες εκτός λειτουργιάς καθώς το κόστος επισκευής είναι μεγάλο, αλλά και το μηχάνημα από το Αιτωλικό έχει βλάβη με το ανταλλακτικό να έχει παραγγελθεί και να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθεί μια προσωρινή λύση έστω μέσω ιδιώτη καθώς καθημερινά το γήπεδο όπως θα δείτε και στις εικόνες, εκτος από τις ομάδες βρίσκονται και οικογένειες με τα μικρά τους παιδια για παίξουν και να χαρούν.

DSC_0083-500x342

DSC_0087-500x335

DSC_0070-500x316

DSC_0081-500x333

www.aitosports.gr