"Βλέπουν" Μορένο στον Αστέρα για την επίθεση

Ο Έρικ Μορένο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με τον Παναιτωλικό, μοιάζει αυτή τη στιγμή ως φαβορί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Αστέρα μετά…

moreno1

Ο Έρικ Μορένο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με τον Παναιτωλικό, μοιάζει αυτή τη στιγμή ως φαβορί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Αστέρα μετά την αποχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες.

στέρας είναι σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πλαισιώσει τους Γιάννου και Σκούρτη στη γραμμή κρούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι των κιτρινομπλέ έχουν καταλήξει στον Έρικ Μορένο οποίος αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο 23χρονος Κολομβιανός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν σκοράροντας 5 τέρματα στα 5 πρώτα του παιχνίδια στη Super League με τους Αγρινιώτες. Ένας τραυματισμός όμως στο παιχνίδι με την Ξάνθη στις 2/11/14 τον άφησε εκτός δράσης για περίπου 2,5 μήνες. Επέστρεψε στη γήπεδα στα μέσα Φλεβάρη αλλά δεν μπόρεσε να βρει ξανά τη φόρμα του.

Σημείωσε άλλο ένα τέρμα μέχρι το φινάλε ολοκληρώνοντας την παρουσία στο πρωτάθλημα με 6 γκολ σε 15 αγώνες. Ο δανεισμός του από την Μπράγκα ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην Πορτογαλία, ωστόσο δεν υπολογίζεται στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει.

Οι κιτρινομπλέ θα φέρουν τον ποδοσφαιριστή στην Τρίπολη το επόμενο διάστημα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτές δείξουν ότι ο Μορένο έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Μορένο είχε ισοφαρίσει στην Τρίπολη στο Αστέρας-Παναιτωλικός 1-1. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μπαράλες τη θέση του οποίου πιθανότατα θα πάρει.