Πάτρα: Εφιαλτική νύχτα για 83χρονη στο Σκαγιοπούλειο

Η ηλικιωμένη γυναίκα που μαζί με τον γιο της έπεσαν θύματα ληστείας σήμερα τα ξημερώματα άνοιξε την πόρτα της στο thebest.gr και μας έδειξε από…

patraklopi

Η ηλικιωμένη γυναίκα που μαζί με τον γιο της έπεσαν θύματα ληστείας σήμερα τα ξημερώματα άνοιξε την πόρτα της στο thebest.gr και μας έδειξε από που μπήκαν οι δράστες και τι της έκαναν ενώ αυτή κοιμόταν. Η ίδια όπως μας είπε χαρακτηριστικά, ένοιωσε πως χάνει τις αισθήσεις της, πως πεθαίνει καθώς ένας από τους κουκουλοφόρους της κρατούσε το στόμα για να μην φωνάξει "βοήθεια".

Η 83χρονη περιγράφει στο thebest.gr τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των ληστών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα της γυναίκας, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Χαρ. Τρικούπη, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, όπως όλα δείχνουν, από τις σκαλωσιές που βρίσκονται στην πρόσοψη του κτιρίου.

Η γυναίκα κατάφερε να δει με το ένα μάτι τον έναν από τους δράστες ο οποίος ωστόσο φορούσε κουκούλα. Οταν ένιωσε πως χάνει τις αισθήσεις της ο δράστης της άφησε το στόμα και εκείνη πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, βγαίνοντας στο μπαλκόνι.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες. Ο ένας την πέταξε κατά τη διαφυγή του, μαζί με τα γάντια του κι ένα τσαντάκι, που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε ένα κατσαβίδι και μια σπάτουλα.

Οι ληστές αφαίρεσαν γύρω στα 300 ευρώ που βρήκαν σε ένα μικρό πορτοφόλι. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.