10o Lake Party: To Δυνατότερο event της Δυτικής Ελλάδας στην Τριχωνίδα

Διοργανώνεται αύριο και μεθαύριο στο Κτήμα Πιθάρι με πολύ μουσική διάσημους τραγουδιστές και dj και μια σκηνή εικοσιπέντε μέτρων που θα «πάρει φωτιά».

Άλλο ένα Lake Party έρχεται να ταράξει τα δεδομένα της περιοχής και να προσελκύσει πλήθος κόσμου και τις δύο μέρες που έχει προγραμματιστεί να γίνει. Σήμερα Πέμπτη, στις 22.00, θα ανέβει στην σκηνή που έχει στηθεί στο Κτήμα Πιθάρι ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ το πρόγραμμα ξεκινάει από 12.00 το μεσημέρι με αθλητικές δραστηριότητες τόσο στη λίμνη, όσο και απ έξω και θα διαρκέσουν έως τις 20.30 που θα ξεκινήσει η μουσική από dj.

Αύριο, Παρασκευή , μέχρι και τις 20.30 θα υπάρχουν σε εξέλιξη αθλητικές δραστηριότητες μέσα και έξω από την Τριχωνίδα, ενώ μια ώρα μετά θα ανέβει στην σκηνή η Ήβη Αδάμου και το συγκρότημα Miss Cherry. Στις 22.45 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρόγραμμα ο Μιχάλης Κουινέλης με το συγκρότημά του Stavento. Μετά τον καλλιτέχνη σειρά έχουν οι dj Mariaantwna , Agent Greg , Slick Beats, Nick Katsigiannis που θα πάνε το πρόγραμμα μέχρι πρωίας.

Το Lake Party αυτό, είναι το δέκατο στη σειρά και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το ξεκίνημά του τρία χρόνια πριν (τον Ιούλιο του 2011), ήταν πολύ απλό και δύσκολα προμήνυε την μετέπειτα έκβασή του, σε ένα από τα πιο hot events της λίμνης Τριχωνίδας.

Μία παρέα φίλων είχε μία ιδέα, να διοργανώσουν ένα party προσαρμοσμένο στα «θέλω» και τις απαιτήσεις της νεολαίας, που όμοιό του δεν ξαναέγινε εδώ! Παράλληλα, θα μπορούσαμε να πούμε, πως η ιδέα πίσω από τη διοργάνωση και την υλοποίηση του LAKE PARTY είναι η διαμόρφωση ενός φρέσκου και εναλλακτικού event.

Το Κτήμα Πιθάρι-Lake living λοιπόν, αγκάλιασε την ιδέα αυτή και η δίψα μικρών και μεγάλων για μια ποιοτική διασκέδαση, βοήθησαν στο να επαναληφθεί αυτό το εγχείρημα.

Έτσι, μετά το 1ο πρώτο Lake Party το καλοκαίρι του 2011, που στέφθηκε κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία, ακολούθησε τον Ιούλιο του 2012 το 2ο που προσέλκυσε 2500 άτομα και λίγο αργότερα, το ίδιο καλοκαίρι, έγινε και το αποκορύφωμα, όταν στο 3ο Lake Party συγκεντρώθηκαν 3500 επισκέπτες. Φυσικά, η επιτυχία αυτή δεν περιορίστηκε εκεί… Το επόμενο ραντεβού δόθηκε το Δεκέμβριο του 2012 με δυο music stages (ξένα και ελληνικά) και προσέλευση 2000 ατόμων παρά την καταρρακτώδη βροχή!

Ακολούθησαν, φυσικά και άλλα επιτυχημένα Lake Parties με την προσέλευση του κόσμου να αυξάνεται συνεχώς. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2013 το 5ο Lake party, συγκέντρωσε 4500 άτομα και τον αμέσως επόμενο μήνα… 5500. Μάλιστα, το 2ο Winter Lake Party, που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2013, επισκέφθηκαν 2700 άτομα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ!

H μεγαλύτερη όμως έκπληξη έγινε στο 7 Lake Party – Going Wild… H προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… Ζήσαμε όλοι μαζί μία απίστευτη εμπειρία ατελείωτου party με τους Lakers να ξεπερνούν τους 6000!

Ίσως, αυτή να είναι η επιβεβαίωση του ότι μία φρέσκια ιδέα, ένας όμορφος χώρος και πολλή καλή διάθεση, μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα συστατικά στοιχεία μίας μακροπρόθεσμης και με μεγάλο αντίκρισμα στο κοινό, επιτυχίας…

Στις 21 και 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 8th Lake Party, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο! Συγκεκριμένα, πάνω από 8000 lakers κατέκλυσαν το χώρο του Lake Party δημιουργώντας όλοι μαζί ένα party που όμοιό του δεν ξαναέγινε.

Κων/νος Χονδρός

lake-party-5-years-38

lake-party-5-years-39