Ο Β. Τριανταφύλλου νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Μεταβατικός πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας εξελέγη ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο κ. Τριανταφύλλου ψηφίστηκε από 8 μέλη ενώ ο δεύτερος υποψήφιος πήρε 5 ψήφους. Ο νέος πρόεδρος θα έχει περιορισμένη θητεία με στόχο να προετοιμάσει την προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Ο χρόνος της θητείας του θα εξαρτηθεί από το ποτέ θα ψηφιστεί ο νέος νόμος. Ταυτόχρονα όμως μέσα στα καθήκοντά του είναι και η εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ Ο Βασίλης Τριανταφύλλου είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Καθηγητής και πρόεδρος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Έχει διατελέσει Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας 6, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕΔΔ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την σχεδιασμό και ανάλυση αλγορίθμων δρομολόγησης, τον σχεδιασμό και ανάπτυξη συστημάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, με θέματα ηλεκτρονικής δημοκρατίας και δικτύων Αισθητήρων. Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε 20 ερευνητικά έργα και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 55 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει συγγράψει 2 κεφάλαια βιβλίων. Η έρευνά του έχει περισσότερες από 45 αναφορές. Είναι κριτής σε 4 συνέδρια.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πηγή:aixmi-news.gr