Έβαλαν κολωνάκια στον Αστακό για να μπει φρένο στο παράνομο παρκάρισμα

Ψηλά πλαστικά κολωνάκια και κώνοι τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου Ξηρομέρου, σε κεντρικούς δρόμους του Αστακού, με σκοπό να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα.    …

astakos1
Ψηλά πλαστικά κολωνάκια και κώνοι τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου Ξηρομέρου, σε κεντρικούς δρόμους του Αστακού, με σκοπό να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα.
    Η πόλη του Αστακού ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα από την άναρχη στάθμευση οχημάτων, σε πεζοδρόμια και πλατείες προκαλώντας σημαντικές ζημιές σε αυτούς τους χώρους, αλλά και υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης. 
      Ο Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης που βρίσκεται στον Αστακό μας έστειλε τις Φωτο και μας γράφει: «Επιτέλους κάποιος έπρεπε να ξεκινήσει να βάζει σε τάξη την άναρχη στάθμευση στον Αστακό ιδίως σε δρόμους που συνδέονται με την κεντρική αρτηρία. 
      Να σταματήσει η κατάφωρη παραβίαση όλων των νόμων και η «τσαμπουκαλιστική» συμπεριφορά ορισμένων οδηγών, να παρκάρουν όπου θέλουν χωρίς να υπολογίζουν το πρόβλημα που δημιουργούν. Επιτέλους αρχίζει να μπει φρένο στο παράνομο παρκάρισμα και να εφαρμόζεται σιγά σιγά ο νόμος»..........
Πηγή:xiromeronews
φωτό:Χρήστος Μπόνης