Απόλλων Δοκιμίου: Επιστροφή του αρχηγού

Πριν ένα χρόνο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Δοκιμίου, Γιάννης Γαρούφης, άφηνε την ομάδα της οποίας είχε γίνει «σημαία» και πήγαινε στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.…

2758_1437131213

Πριν ένα χρόνο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Δοκιμίου, Γιάννης Γαρούφης, άφηνε την ομάδα της οποίας είχε γίνει «σημαία» και πήγαινε στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην πρωταθλήτρια ΑΕ Μεσολογγίου και πλέον μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στο Δοκίμι.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: «Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΟΥΦΗΣ.15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΟ Δ/Σ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ- ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ».

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Δοκιμίου έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της οι Αθανασίου Δημήτρης, Δαλαγιώργος Στάθης, Δημητρίου Βασίλης, Ζαχαράκης Λεωνίδας, Καρτσακλής Θανάσης, Κορομηλάς Φώτης, Κορομηλάς Χρήστος, Κρανιάς Σωτήρης, Παπουτσής Κώστας, Παναγιωτόπουλος Παντελής, Σίμος Δημήτρης, Σπυριλιώτης Νίκος, Τσακανίκας Γιάννης,Τσακανίκας Νίκος.

Πηγή:sportait.gr