Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αγρινίου για τον τραυματισμό του Αστυνομικού

Σε μια συγκυρία ραγδαίων κοινωνικών – πολιτών και οικονομικών εξελίξεων οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως επαγγελματίες Αστυνομικοί, ανεπηρέαστοι των γεγονότων, παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους για τη προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι την 5-7-2015 και περί ώρα 03.50 συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς της Δ.Α. Ακαρνανίας ημεδαπός ο οποίος είχε διαρρήξει περίπτερο σε γνωστό δρόμο του Αγρινίου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ο δράστης αντιστάθηκε και τραυμάτισε ελαφρά Αστυνομικό της Υ.Α. Αγρινίου.

Ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε για Α’ βοήθειες στο Γ.Ν. Αγρινίου και εν συνεχεία αποχώρησε αφού του δόθηκαν ιατρικές οδηγίες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψαν σε βάρος του ανωτέρω δράστη άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ οποιαδήποτε ενέργεια ή πράξη βίας η οποία στρέφεται εναντίον των Αστυνομικών που εκτελούν το καθήκον τους, καθώς επίσης και εναντίον των πολιτών. Ως Ένωση συγχαίρουμε τους προστρέξαντες Αστυνομικούς για τη σύλληψη του ημεδαπού δράστη και ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος