Συνελήφθη 20χρονος στο Αγρίνιο για κλοπές και πρόκληση σωματικών βλάβών

Ο δράστης είχε αφαιρέσει τσιγάρα και χρήματα από περίπτερο και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε αστυνομικό κατά τη σύλληψη του Συνελήφθη, σήμερα (5-7-2015) νωρίς το πρωί…

αρχείο λήψης

Ο δράστης είχε αφαιρέσει τσιγάρα και χρήματα από περίπτερο και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε αστυνομικό κατά τη σύλληψη του

Συνελήφθη, σήμερα (5-7-2015) νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, ο 20χρονος σήμερα νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, παραβίασε λουκέτο περιπτέρου, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ σε κέρματα καθώς και πακέτα τσιγάρων αξίας (250) ευρώ.

Άμεσα κινητοποιηθήκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον 20χρονο τη στιγμή που αφαιρούσε τα αντικείμενα. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, ενώ συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο Αγρίνιο.

Ο 20χρονος κατά τη σύλληψη του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε ένα Αρχιφύλακα.

Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα εργαλείο (ψαλίδα) κοπής μετάλλων και ένα ζευγάρι γάντια εργασίας, τα οποία χρησιμοποίησε κατά τη διάρρηξη.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τους τελευταίους τρείς μήνες ακόμη τέσσερις κλοπές στο ίδιο περίπτερο, αφαιρώντας τσιγάρα και κέρματα που η αξία τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.