Φουλάρουν τα αυτοκίνητά τους οι Αιτωλ/νάνες

Προμήθεια σε κανονικούς ρυθμούς συμβουλεύουν οι βενζινοπώλες

Φουλάρουν τα αυτοκίνητά τους οι Αιτωλ/νάνες

Τι δηλώνει ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αιτωλ/νίας και ποια είναι τα ποσοστά που παρουσιάζει για τις κίνηση στα πρατήρια υγρών καυσίμων

Αύξηση στην προμήθεια καυσίμων κατά 20% παρατηρήθηκε στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αιτωλ/νίας από το Σάββατο, ενώ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το capital control η αύξηση εκτοξεύτηκε στο 50% με 60%, όπως δηλώνει ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αιτωλ/νίας κ Δημοσθένη Κακούρη. Οι οδηγοί, σε ποσοστό 80% φουλάρουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ πολλά πρατήρια ξέμειναν από καύσιμα, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ανησυχητικό, καθώς οι πρατηριούχοι άμεσα γεμίζουν τα πρατήριά τους.

Η αυξημένη κίνηση είναι συνεχής και γι αυτό στην περιοχή δεν παρατηρήθηκαν οι τεράστιες ουρές που υπάρχουν σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι εταιρίες, σύμφωνα με τον κ Κακούρη, ζητάνε προπληρωμή του εμπορεύματος από τους πρατηριούχους, ενώ δηλώνει ότι δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα. «Δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός στους οδηγούς – καταναλωτές, συνιστούμε ψυχραιμία». Επίσης, ο κ Κακούρης επισημαίνει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία σκέψη για επιβολή πλαφόν στα λίτρα.

Κων/νος Χονδρός