Τρέχει να πληρώσει τους λογαριασμούς

«Εύκολες Πληρωμές – Εasy Pay»

Τρέχει να πληρώσει τους λογαριασμούς

Ένας είκοσι εννιάχρονος στο Αγρίνιο δημιούργησε γραφείο εξόφλησης, παντός τύπου λογαριασμών. ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑ, Κινητή Τηλεφωνία, καταβολή χρημάτων σε τράπεζες, Δ.Ο.Υ κλπ

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για ολόκληρη την περιοχή «γεννιέται» στο Αγρίνιο και αναμένεται να εξυπηρετήσει, αλλά και να διευκολύνει πλήθος κόσμου.  Στο εξωτερικό και σε μεγάλα αστικά κέντρα  της Ελλάδας, η υπηρεσία του να αναλαμβάνει κάποιος τρίτος να εξοφλήσει λογαριασμούς, παντός τύπου, για λογαριασμό εργαζόμενων ή ηλικιωμένων ή πολλών άλλων συνανθρώπων μας που αδυνατούν ή δεν προλαβαίνουν είναι ευρέως διαδεδομένη, την στιγμή μάλιστα που ο χρόνος της αναμονής στις ουρές σε πολλές και διάφορες υπηρεσίες αυξάνεται δραματικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα πρόβλημα και τεράστια καθυστέρηση, που στην εποχή μας συνεπάγεται με χάσιμο χρόνου.

Εύκολες Πληρωμές – Εasy Pay ονομάζεται το γραφείο  που δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο και αναλαμβάνει να βγάζει από την δύσκολη θέση και την τεράστια αναμονή των «ουρών»  που σχηματίζονται στις υπηρεσίες και σε τράπεζες όλους του αγρινιώτες.

Ένας συμπολίτης μας είκοσι εννιά ετών, ο Θάνος Μπάδας, αποφάσισε να καταπολεμήσει την ανεργία και να βγάλει από το πρόβλημα της τεράστιας αναμονής στις «ουρές» τους αγρινιώτες, αναλαμβάνοντας ο ίδιος να πληρώνει παντός τύπου λογαριασμούς. Αυτό θα το κάνει επαγγελματικά, αφού εντός τεσσάρων ημερών θα έχει έτοιμο το γραφείο του στο κέντρο του Αγρινίου, επί της οδού Σουλίου, στον αριθμό 48 και εντός δέκα ημερών θα μπορεί να ξεκινήσει να ασκεί νόμιμα το επάγγελμά του, κόβοντας νόμιμη απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Ο Θάνος Μπάδας, με μικρό αντίτιμο, θα αναλαμβάνει να πληρώνει λογαριασμούς του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, της ΔΕΥΑ, Κινητής Τηλεφωνίας, να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμούς στις τράπεζες, για οποιονδήποτε λόγο το επιθυμεί ο καθένας, να εξοφλεί την Δ.Ο.Υ, να καταθέτει χρήματα για την αποπληρωμή δόσεων για δάνεια στεγαστικά, καταναλωτικά, αυτοκινήτων, ασφαλιστικά ταμεία κλπ και γενικά να διεκπεραιώνει κάθε φύσεως πληρωμή, που δεν απαιτεί εξουσιοδότηση, για λογαριασμό ηλικιωμένων, εργαζόμενων, ανθρώπων που δεν προλαβαίνουν να πληρώσουν, διότι τελειώνει άμεσα η ημερομηνία εξόφλησης της οφειλής τους, για όσους δεν αντέχουν σωματικά και ψυχολογικά να περιμένουν στις ουρές των υπηρεσιών, για φοιτητές που απουσιάζουν και πρέπει να καταβάλουν το ενοίκιό τους ή τους λογαριασμούς του σπιτιού τους άμεσα, και για πολλές ακόμη περιπτώσεις που θέλει ο καθένας και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει.

Το κόστος των υπηρεσιών που θα παρέχει ο κ. Μπάδας θα κυμαίνεται από δύο έως τέσσερα ευρώ. Η εξόφληση λογαριασμών του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, της ΔΕΥΑ, και της Κινητής Τηλεφωνίας θα χρεώνεται δύο ευρώ, όλες οι πληρωμές στις τράπεζες θα κοστίζουν τρία ευρώ και τέσσερα ευρώ θα κοστίζει η πληρωμή παντός τύπου λογαριασμών που λήγουν άμεσα, αυθημερόν.

Παράλληλα, το γραφείο Εasy Pay – Εύκολες Πληρωμές  του κ Μπάδα θα παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες του να πηγαίνει σε οποιονδήποτε χώρο δουλειάς ή σε κάθε σπίτι, σε ολόκληρη την πόλη, ώστε να παραλαμβάνει ή να επιστρέφει τους εξοφλημένους πλέον λογαριασμούς που του εμπιστεύονται οι πελάτες του.

Για να καταπολεμήσει την δυσπιστία, τον δισταγμό και τον προβληματισμό των αγρινιωτών απέναντι στην νέα υπηρεσία που προσφέρει ο κ Μπάδας, θα παραδίδει απόδειξη του γραφείου του, αναγνωρισμένη επίσημα από τις κατάλληλες υπηρεσίες, όπως η Δ.Ο.Υ,  για τα χρήματα που του εμπιστεύτηκαν ώστε να εξοφλήσει την εκάστοτε οφειλή , μαζί με την απόδειξη καταβολής των εν λόγω χρημάτων από την κάθε υπηρεσία που του υποδείχθηκε για να τα καταθέσει. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον κ Μπάδα είναι: 6947 119 538.

Κων/νος Χονδρός