Ο Καραγκιόζης του Πατρινού στο Εθνικό Πάρκο Μεσολογγίου-Αιτωλικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5/06) στο θεατράκι του Αιτωλικού. Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου…

ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός εν ώρα παράστασης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Θεάτρου Σκιών στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5/06) στο θεατράκι του Αιτωλικού. Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου διοργάνωσε την πολιτιστική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο και μικροί και μεγάλοι φίλοι της λαϊκής τέχνης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε στην ξεκαρδιστική παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Εθνικό Πάρκο Μεσολογγίου-Αιτωλικού» χαρίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά από το πρώτο λεπτό της παράστασης.

Με ειδική αναφορά οι ήρωες του θεάτρου σκιών στείλανε το περιβαλλοντικό τους μήνυμα για την προστασία της φύσης αναδεικνύοντας το δάσος Φράξου στο Λεσίνι, τους πελεκάνους, τους πελαργούς, τη θαλάσσια χελώνα Caretta caretta, τις λιμνοθάλασσες, τα διβάρια ακόμη και το αλάτι της περιοχής. Η παράσταση είχε έντονο οικολογικό ενδιαφέρον ευαισθητοποιώντας τους θεατές για την αξία και σημασία του Εθνικού Πάρκου.

Στην επιτυχημένη υλοποίηση της παράστασης ο κ. Χρήστος Πατρινός βασίστηκε στις συμβουλές του περιβαλλοντολόγου κ. Διονύση Μαμάση. Τον Πατρινό θα τον δούμε εντός του Ιουνίου στους τηλεοπτικούς δέκτες της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ και στο ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία» της σκηνοθέτιδας Λένας Βουδούρης, παραγωγής SEE Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.