Συμφωνία με Πόντες

Ο Λιονέλ Πόντες είναι πλέον και με τη βούλα ο προπονητής του Παναιτωλικού, αφού η Διοίκηση ανέμενε την απάντησή του τις τελευταίες μέρες. Η ανακοίνωση στη επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει και το επιτελείο με το οποίο θα συνεργαστεί, το οποίο είναι δική του επιλογή εκτός του προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Νικολαΐδη.

Από τον τρόπο που δίνονταν οι πληροφορίες και από τον τρόπο που προβάλλονταν σε συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι σαφές πως ο Παναιτωλικός περίμενε τον Πόντες, ο οποίος από την πλευρά του εξέτασε κι άλλες περιπτώσεις, που όσο δεν τον έπειθαν προκαλούνταν «πανηγυρισμοί» στα γραφεία του Παναιτωλικού. Στο σημείο αυτό είναι σκόπιμο να αναφερθεί και μια πληροφορία προηγούμενων ημερών που «δένει» με τα γεγονότα: ότι η πρόταση που αρχικά έγινε στον Πορτογάλο δεν τον ικανοποίησε οικονομικά ώστε να αφήσει την πατρίδα του, ούτε το μπάτζετ που θα διατεθεί για τον καταρτισμό του ρόστερ. Μάλιστα ήταν ανυποχώρητος, αλλά προφανώς ο Κωστούλας βελτίωσε την πρότασή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Πόντες
Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λιονέλ Πόντες, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εργαστεί ως βοηθός στην Σπόρτιγκ και στην Εθνική Πορτογαλίας. Την τελευταία σεζόν ήταν προπονητής της Μαρίτιμο.
Συνεργάτες του Λιονέλ Πόντες θα είναι:
Βοηθός Προπονητή: Πέδρο Ιλάρκο
Βοηθός Προπονητή – μεταφραστής: Αλέξανδρος Μανιάτογλου
Γυμναστής: Ζε Πέδρο
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης
Αναλυτής αγώνων: Ντάνιελ Γκονσάλβες