Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής υψηλού ορύγματος Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική…

15_thump

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής υψηλού ορύγματος

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής υψηλού ορύγματος στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής υψηλού ορύγματος.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο (10-6-2015), στις 21:00 ώρα μέχρι και την επόμενη μέρα (11-6-2015) στις 06:00 ώρα το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών:

• Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό, καθοδηγούμενη από κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση και θα επανέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ρίου (Χ.Θ. 206,500).

• Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται μέσω προσωρινού κλάδου εξόδου στην (Χ.Θ. 196,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό, καθοδηγούμενη από κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση και θα επανέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό μέσω του προσωρινού κλάδου εισόδου στην (Χ.Θ. 192,000).

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και ενημερώνει ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται, σε τακτές προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, στα ίδια σημεία, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την κατασκευάστρια εταιρεία.