Ακλόνητοι

Πέρα από τους τρεις τεχνικούς που είχαν κι άλλες θητείες στην ομάδα τους και παράλληλα έμειναν έως το τέλος αυτής της σαιζόν (Παπαποστόλου, Καλαβριζιώτης, Θεοδοσίου), άλλοι τρεις που ανέλαβαν το προηγούμενο καλοκαίρι έμειναν σταθεροί στη θέση τους από την έναρξη έως τη λήξη του πρωταθλήματος. Κοινός παρονομαστής ότι οι ομάδες τους παρέμειναν σχετικά εύκολα στην Κατηγορία.

Ο Γιώργος Γιάκος (φωτο) ανέλαβε το νεοφώτιστο Ν. Θέρμιο Απόλλωνα και η ομάδα του έκανε εξαιρετική πορεία. Ήταν ο προπονητής ο οποίος την προηγούμενη σαιζόν, στην Β΄Κατηγορία, πήρε από τον Θέρμιο την 1η θέση με το Παναιτώλιο.

Η πρώτη επαφή του Παναγιώτη Τούρκα με την Α΄ΕΠΣΝΑ ήταν στο πρωτάθλημα 2013-14, ως τεχνικός του Αμβρακικού Λουτρού. Το «διαζύγιο» μεσούσης της σαιζόν φανερώνει ότι δεν κύλησαν καλά τα πράγματα. Όμως φέτος στον Απόλλωνα Δοκιμίου ο Τούρκας είχε απόλυτα επιτυχημένη σαιζόν, με άνετη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη ομάδα συνόλου.

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου δεν κινδύνεψε φέτος κι έμεινε άνετα. Στον πάγκο του ήταν ο Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος συνήθως δουλεύει σε υψηλότερο επίπεδο.