Μίλησαν με Λυκογιάννη

Η συμφωνία με προπονητή είναι το βασικότερο θέμα του Παναιτωλικού, ώστε να υπάρχει και η δική του συγκατάθεση σε θέματα ενίσχυσης της ομάδας και παράλληλα η απόφαση από Ετζενγκέλε και Ράφαελ, όσον αφορά την παραμονή τους. Αυτές τις ημέρες δεν υπήρξαν εξελίξεις σε κάποιο απ’ αυτά τα μέτωπα και ιδίως αυτό της τεχνικής ηγεσίας, αλλά ήταν στο Αγρίνιο ο Μπάμπης Λυκογιάννης και συζήτησε με ανθρώπους της ΠΑΕ.

Ο 22χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός αμυντικός, που φέτος αγωνίστηκε στον Εργοτέλη (φωτο με τον Μαρτίνες) και παλιότερα στον Λεβαδειακό, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναιτωλικού, αλλά δεν τον θέλει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει καθώς προέρχεται απ’ τις υποδομές του. Οι καλές σχέσεις της Αγρινιώτικης ΠΑΕ με εκείνη του Πειραιά δεν αποκλείεται να δώσουν τη λύση κι ο Ολυμπιακός να τον αφήσει ελεύθερο εφόσον δεν τον χρειάζεται στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Κατά τα άλλα έχουν γραφεί ονόματα για τον νέο προπονητή, με έμφαση στον 45χρονο Πορτογάλο Ζοσέ Γκόμεζ που υπήρξε για δύο χρόνια βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Πάντως η είδηση δεν διασταυρώνεται ως ακριβής και την παραθέτουμε απλά ως φημολογία.

Εκείνο που αναμένονταν να γίνει κι ακόμα δεν έχει προχωρήσει είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτρομάνο.

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»