Μετέωροι προς έξοδο

Μετέωροι προς έξοδο

Αντρέ Άλβες, Έρικ Μορένο και Γιώργος Φωτάκης είναι τρεις παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει και η ΠΑΕ δεν έχει δείξει διαθέσεις για ανανέωση. Πιθανόν δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση, διότι ούτε για διακοπή της συνεργασίας τους ενημέρωσε.

Ξεκινώντας από τον Φωτάκη πολλοί σχετίζουν το μέλλον του με την απομάκρυνση του Χάβου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής είχε υπάρξει μεταγραφικός  στόχος πολύ νωρίτερα και τότε είχε προτιμήσει ομάδες ανώτερων Κατηγοριών, ή στόχων. Η συνολική παρουσία του που ήταν μέτρια  στην αρχή για να βελτιωθεί στη συνέχεια, σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι οι λόγοι που προκαλούν δισταγμούς για την ανανέωση της συνεργασίας.

Οι Άλβες και Μορένο δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, ο πρώτος λόγω της δυστοκίας και ο δεύτερος εξ΄αιτίας του μακρόχρονου τραυματισμού. Στο τελικό αποτέλεσμα σκόραραν ανεπαρκώς. Ο Μορένο έξι γκολ και το ένα με πέναλτυ, ενώ  ο Άλβες μόλις πέντε εκ των οποίων τα δύο με πέναλτυ και επιπλέον  ήταν μια φορά άστοχος από τα έντεκα βήματα.

Στο μεταξύ ο προπονητής  της  Εθνικής Ελπίδων,  Κώστας Τσάνας,  επέλεξε  ξανά τον  Γιώργο Μύγα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στα τέλη  Μαρτίου αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κροατία κι αυτή τη φορά θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Ουκρανία. Έτσι την Κυριακή θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα αναχωρήσει με την αποστολή της Εθνικής για το Κίεβο που θα γίνει το τουρνουά από την  1η  έως την  4η  Ιουνίου.

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr