Ντάνι και με τη βούλα

Πήρε την υπογραφή

Η συμφωνία του Παναιτωλικού με τον Ντάνι Μπεχαράνο (φωτο με αντίπαλο το Μανιάτη στο περσινό φιλικό κόντρα στην Εθνική μας) ήταν δεδομένη, άλλα όταν ένας ποδοσφαιριστής πρόκειται να συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα κι έχει τις ικανότητες, είναι πιθανό να γίνει στόχος κι άλλων ομάδων. Έτσι η ΠΑΕ, παρότι ακόμα προπονητής δεν ανακοινώθηκε, έσπευσε να πάρει την υπογραφή του Βολιβιανού και να τον «δέσει» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει σχετικά: «Ολοκληρώθηκε η συμφωνία απόκτησης του διεθνή Βολιβιανού ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο 21χρονος διεθνής μέσος αγωνίζονταν στην Oriente Petrolero και θα έρθει στο Αγρίνιο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Copa America»
Να θυμίσουμε πέρσι πρώτη μεταγραφή ήταν ο Αντρέ Άλβες, που τώρα βρίσκεται στον «αέρα» αφού έληξε το μονοετές συμβόλαιό του. όπως και του Φωτάκη, τον οποίο πολλοί θεωρούν ήδη παρελθόν απ’ τον Παναιτωλικό.

«Όχι» δημοσίως

ΦΟΝΣΕΚΑ

Ο Πάουλο Φονσέκα, τεχνικός της Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία φέρονταν ως στόχος του Παναιτωλικού με κάποιες σημαντικές πιθανότητες. Ίσως και ήταν ο ιδανικός αντιπερισπασμός της ΠΑΕ για να μην εντοπιστεί κάποιος πιο ρεαλιστικός στόχος. Αλλά ο Φονσέκα απαντώντας στο Sport24.gr ξεκαθάρισε πως ο Παναιτωλικός δεν πληροί τις βλέψεις του για τη συνέχεια της καριέρας του. Δήλωσε ευγενικά: «Ήρθαν στην Πορτογαλία οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και μου ανέφεραν ότι ενδιαφέρονται να γίνω ο προπονητής της ομάδας. Μου ανέλυσαν τα σχέδιά τους, την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για τις υποδομές που έχουν. Ενημέρωσα, ωστόσο, ότι δεν θα κάνω αποδεκτή την πρότασή τους. Είμαι φιλόδοξος προπονητής και θέλω να εργαστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Παναιτωλικός είναι μία από τις αξιοπρεπείς ομάδες της Ελλάδας, αλλά δε νομίζω ότι έχει διαφορά από την Πάσος Φερέιρα στην οποία ήμουν φέτος. Πάντως τους ευχαριστώ θερμά που ήρθαν μέχρι εδώ για να με συναντήσουν. Είναι τιμητικό για εμένα».

Στις «κάλπες» ο Ερασιτέχνης

Τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την διενέργεια εκλογών αποφάσισε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και δίνονται αναλυτικά οι απαραίτητες πληροφορίες μέσω ανακοίνωσης που υπογράφει ο πρόεδρος, Πάνος Στεργίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κυρίες και Κύριοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ. κατόπιν αποφάσεως που καταχωρήθηκε στην υπ΄ αριθμό 223/2015 Πράξη του, σας καλεί σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θαπραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας [Παπαστράτου 53 και Σμύρνης] με τα παρακάτω
Θέματα ημερήσιας διάταξης
Α. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
Β. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός απερχομένου Δ.Σ.
Γ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Δ. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη 9/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3/μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 και ώρα 18:00, με τα ίδια ακριβώς θέματα στον ίδιο τόποκαι χώρο, χωρίς άλλη ειδοποίηση.
Δικαίωμα εισόδου στο χώρο της Συνέλευσης θα έχουν μόνο τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη και αυστηρά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
1. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη έως και 5/6/2015 και με συμπληρωμένο ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.
2. Την ημέρα των εκλογών ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ να τακτοποιούνται οικονομικές υποχρεώσεις μελών. Καταληκτική ημερομηνία για την οικονομική τακτοποίηση μελών έως και το Σάββατο 5 Ιουνίου 2015. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του γραφείου 26410 52898 και στο 6936 59 14 19.
3. Αιτήσεις υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή κατατίθενται αυτοπροσώπως και εγγράφως στα Γραφεία του Συλλόγου (Γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ., Προυσιωτίσσης 16, 1ος όροφος) έως και την Παρασκευή 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ώρα 20.00μ.μ. Αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς δε γίνονται δεκτές».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου